Denice Lundevall
Yoga World
OkategoriseradeYoga/Meditation

Färdigutbildad för denna gång!

5 månader har gått. 200 timmar utav en yogalärarutbildning är nu förbi. Det var med enorm lycka och glädjetårar jag lämnade Stockholm igår. Men mig i hjärtat har jag nyfunna vänner, ett stort bagage med ny kunskap och en enorm törst på att komma ut och börja hålla klasser igen. Jag längtar sååååå mycket efter att komma ut och möta er på mattan igen.

Vilka månader det här har varit! Wow! Vilken resa! Viiiiilka magiska kvinnor jag har haft äran att lära känna. Att vi skulle få en sådan “connection” med varandra trodde jag aldrig. Under dessa månader har vi delat med oss utav glädje, sorg, fram-och motgångar. Det kallar jag systerskap. Kvinnor som kan stötta, bry sig om och ge kärlek till varandra utan att egentligen känna varandra <3

Bild 1: Apropå systerskap så gav vi i klassen Vevve och Victoria en varsin t-shirt med just det budskapet: “I am your sister”. Som tack för detta magiska halvår. En sådan ska jag faktiskt även ge till mig själv framöver.

Bild 2: Kram-och skrattkalas när det var dags att säga hejdå <3

Jisses, alla lärdomar jag har fått med mig. Både stora och små. Om mig själv, omvärlden och om andra levande varelser på jorden. Ett djupare perspektiv, eller kanske ytterligare ett perspektiv att se på saker och ting.

Min självkänsla har blivit bättre, tron på mig själv. Jag kan, jag har potential, jag är, jag har kvalitéer som jag är stolt och glad över.

Det här är absolut inte den sista utbildningen jag går. En är ju aldrig färdiglärd men nu ska det här få sjunka in och jag ska ta den här 1 1/2 månaden som är kvar tills Bebben kommer, att slappna av och läsa det jag vill, när jag vill. Yoga och träna när jag vill…det har jag skrivit om förut men det känns himla skönt att den tiden nu är här. Alla utbildningar för denna höst är äntligen avklarad förutom en inlämningsuppgift och Mamma-mage-certifieringen (som jag ska göra efter att jag haft ca 20 klienter). Men det känns väldigt lugnt.

Bild 3: Jag och min klassis sitter och låtsas att vi ska ha PT-Yoga och gör en intervju. Det kan va askul som ni ser!

Jag är så tacksam över min familj som tillsammans har hjälpt till att pussla ihop vardagen med barnvakt så jag har kunna åka iväg på utbildningar. Jag är så tacksam över att jag tog mig modet till att faktiskt genomföra alla kurser trots att graviditeten som gjort/gör mig galet trött och matt. Att jag vågat tro på att jag kommer att fixa det här trots fler nätter utan sömn än med sömn. Att jag haft disciplinen att ha rätt många kurser på gång samtidigt, men JAG FIXADE DET!!!

Utbildningen i sig är jag väldigt, väldigt nöjd med och jag kan varmt rekommendera er att gå den! Vevve sitter på enorm kunskap och erfarenhet som jag verkligen tycker att ni ska ta chansen att nyttja om ni är sugna på att utbilda er.

Bild 4: Just den kunskapen har vi nyttjat och här på bilden sätts den på prov genom tentamen. FOKUSSS!

Så, vad nu? Jo det ska jag tala om- jag sitter as we speak hemma i soffan. Jag har lämnat Elmo på förskolan för ca 1 1/2 timme sedan och nu sörplar jag på en kopp te. Idag ska det inte bli många knop gjorda härhemma. Jag tar den här dagen “OFF”.

Planen är att meditera 20 min för att sedan lägga mig och vila innan träning 11.30. Thats it! Gosigt 🙂

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.