Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Magsjukestugan är äntligen över!

Fy fan rent ut sagt! Vilka hemska dagar det här har varit.

Elmo och jag åkte på magsjuka i Onsdags. Inte nog med det så var Rikard tvungen att sova hos sin Mamma för att inte bli smittad då hans personal är på semester och ja, det är bara han som kan jobba fram till Jul.

Vad betyder det? Jo, det ska jag tala om- det betyder att jag varit själv med Elmo dessa två dagar då vi båda spytt och skitit hej vilt. Ursäkta språket men så har det varit. När Elmo blev frisk blev jag som mest sjuk. Att vara hemma magsjuk med ett barn som är typ frisk och vill leka, springa runt, får utbrott utav tristess….ja sådana dagar kan jag vara utan.

Jag var verkligen vid bristningspunkten kan jag lova.

Nu är vi äntligen friska och kan ladda lite för Julen. Idag blir det handla lite mat och fixa inför Måndag, ta upp julgranen och sedan bara mysa hela familjen😊💜

En liten ansiktsmask unnar jag mig idag samtidigt som jag och Elmo ritar:

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.