Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Magsjukestugan är äntligen över!

Fy fan rent ut sagt! Vilka hemska dagar det här har varit.

Elmo och jag åkte på magsjuka i Onsdags. Inte nog med det så var Rikard tvungen att sova hos sin Mamma för att inte bli smittad då hans personal är på semester och ja, det är bara han som kan jobba fram till Jul.

Vad betyder det? Jo, det ska jag tala om- det betyder att jag varit själv med Elmo dessa två dagar då vi båda spytt och skitit hej vilt. Ursäkta språket men så har det varit. När Elmo blev frisk blev jag som mest sjuk. Att vara hemma magsjuk med ett barn som är typ frisk och vill leka, springa runt, får utbrott utav tristess….ja sådana dagar kan jag vara utan.

Jag var verkligen vid bristningspunkten kan jag lova.

Nu är vi äntligen friska och kan ladda lite för Julen. Idag blir det handla lite mat och fixa inför Måndag, ta upp julgranen och sedan bara mysa hela familjen😊💜

En liten ansiktsmask unnar jag mig idag samtidigt som jag och Elmo ritar:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.