Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriserade

Jag är tillbaka…i lite nyare tappning!

Hejsan alla godingar! Jag har haft den längsta pausen någonsin från bloggandet. Det var välbehövligt. Nu är jag tillbaka men i en lite “nyare” tappning. Jag har funderat länge på om jag ska fortsätta blogga. Anledningen till det är för att jag inte känner att jag tillför något. Vad skriver jag om egentligen? Det mesta handlar om barn, trötthet, graviditet och sådant. Det har inte känts kul eller motiverande att skriva. Jag har känt att jag behöver ursäkta mig för att jag skriver om barnrelaterade saker, om graviditeten and so on.

Men nu! Nu har jag en plan. Jag vill fortsätta att blogga men det behöver formas om lite, precis som mitt liv. Jag har numer två barn och det medför att mina dagar, mitt liv inte alls ser likadant ut som det gjorde för 2 år sedan.

I den här nyare tappningen kallar bloggen- “Mama-yogini”. Bloggen kommer såklart att handla om yoga, träning+ träning och vegansk mat men jag ger även utrymmet (utan att ursäkta mig) för mina barn och familj. Det blir inriktat åt “mammalivet” helt enkelt, och allt som hör till det.

Så, mammaträning, träning före/under-och efter graviditet kommer jag också att ta upp här. Målet är även att i sommar dra igång en liten mamma-träningsgrupp!

Det jag kommer att skriva om är bland annat:

  • Hinna med wellness?
  • Yoga/träningstips hemma med småbarn, går det?
  • Meditera mera. Enkla meditations och mindfulnesstips. Ex: Meditera medan du ammar?! Går det?
  • Planera enkel men nyttig mat
  • Stress, press och förväntningar
  • Orka, hinna, leva!

Det är nämligen det här som mitt liv kretsar kring numer, och ni kommer att få ta del utav just det. Avskalat och ärligt. Livet är inte så glammigt just nu, men det måste få vara ok.

Ok, då är vi överens? Eller? Jag är medveten om att jag kanske förlorar en del läsare men samtidigt kanske någon ny hittar hit. Oavsett vad så har jag aldrig bloggat för att få massor utav läsare. Jag har alltid drivits utav glädjen att skriva, att få förmedla något utav värde och det är precis det jag vill fortsätta att göra.

Nu har jag en liten nystart här och det känns väldigt, väldigt bra! Jag känner ett värde i det jag vill skriva om nu. Jag ser fram emot att få dela med mig utav mitt “nya” liv som tvåbarnsmamma <3

I nästa inlägg skriver jag om förlossningen. De som jag var så orolig inför. Jag kan avslöja att jag hade en grymt bra förlossning tack vare en teknik jag fick tips om att använda. Men mer om det i nästa inlägg 😉

Här är vårt nyaste tillskott i familjen; Devin <3 På bilden är han en dag gammal.

Idag är han två månader gammal och frodas rejält trots gulsot, RS-virus, trög mage och nu ytterligare en förkylning. Han är en riktig fighter den här lille herrn!

Vem har flest hudveck?! Älskade unge!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.