Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Ett viktigt beslut efter många års bloggande

Jag har precis avslutat ett mail tillchefredaktören på Yogaworld där jag skriver att jag trots all vilja och önskan känner att jag behöver och vill sluta blogga. Det finns helt enkelt inte tid. Jag har varit supertaggad på att köra igång igen men varje gång jag tänker på den tid jag behöver lägga ner på att blogga för att det verkligen ska bli bra- så blir jag väldigt stressad.

Jag är så otroligt tacksam över att ha fått vara en del utav första “Hälsa & Fitness” för att sedan få byta till “Yogaworld”. Wow, så tacksam, verkligen <3  men nu är det dags att lägga ner bloggandet och lägga all fokus på min gosiga familj, läsa och lära mig mer om det framtida jobb jag ska skapa- den framtid jag ska skapa för mig själv och familjen. Fokus framåt mot målet.

Jag vill även tacka er läsare som följt mig genom åren. När jag tänker på det så har jag bloggat sedan 2008 vilket ju är helt sjukt?! Mitt bloggande började i och med att jag kom med i “talangjakten” (inte det som går på tv) för att tävla i min första Bodyfitnesstävling. Sedan dess har det bara rullat på, haha!

Jag hoppas vi kanske ses därute i framtiden, kanske kommer ni på en klass jag håller i? Kanske går jag på din klass?

Jag hoppas på att kunna få fortsätta inspirera er på Instagram istället där kommer att lägga upp lite klipp, bilder osv. Något som inte tar lika mycket tid som att faktiskt blogga.

Det är helt klart vemodigt, jag skulle ljuga om jag påstod något annat. Men…nu lämnar jag detta med mina sista ord, som är texten på en tatuering jag gjorde efter tiden på Robinson-ön. Där insåg jag många saker och det var även starten på ett nytt liv:

“Live Amazingly”

/Denice

 

 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.