Denice Lundevall
Yoga World

Vem är Denice Lundevall

Jag har gått från att vara en kvarg-och- köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat med ångest, ätstörning och dåligt självförtroende.

Nu känner jag  att jag “hittat hem” och det är inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och utveckling som person som jag är otroligt tacksam över. Det har varit otroligt kämpigt men väl värt!

Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo.
Som person är jag lite utav en galenpanna med spretig personlighet och en äventyrslusta som aldrig tar slut. Jag älskar att utmana mig och att lära mig nytt!

Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan och just nu är jag mammaledig. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål.

I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet allmänhälsa och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också.

Lite ”rolig” kuriosa om mig:
– Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!)
– Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012
– Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness
– Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge.
– Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan.
– I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.

 

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.