Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sociala medier- paus!

Jag tar en välbehövlig paus från sociala medier i några dagar. En paus från allt egentligen då svärmor är barnvakt och Rikard och jag har några dagar helt för oss själva 💜 Det ska bli himla skönt.

Hittills har jag bara sovit och sovit och det har varit så skönt! Skönt men med ett uns utav ångest- för en ska väl passa på nu när en har mycket fritid?! Eller?

Mitt svar: Nope!

Jag önskar er alla ett härligt Nyår så ses vi igen om några dagar. Då med uppdateringar om vad som hänt och planerna inför nästa år.

Kram på er alla och här kommer lite tips inför nyår och dagarna innan:

  • stressa inte ihjäl dig
  • ha inte för höga förhoppningar på vad nyår ska leverera
  • var i nuet- kanske posta och dina bilder i efterhand istället på sociala medier. Njut med dina vänner och familj istället för att posta/scrolla
  • kanske till och med strunta i sociala medier?!
  • och till sist igen…stressa inte ihjäl dig. Ta det luuuuugnt 💗
Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.