Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Mysdag med mor och mormor<3

Idag fick vi äntligen till det! Jag, mamma och mormor fick till en dejt att ses bara vi tre. Mormor och jag hälsade på i mammas nya lägenhet och åt lite gott, efter det åkte vi vidare till ”Åsby hem och trädgård”  De hade Julpyntat så gaaaalet vackert att en tappade andan lite! Visst är det supermysigt på Åsby i vanliga fall men de hade verkligen lagt ner tanke bakom det här arrangemanget! Älsk på det!

vackert va?!

Nu blir det snart ett yogapass. Jag hade tänkt träna men igår började jag få ont i halsen och inatt kändes det som taggtråd hade letat sig in i halsen på mig. Morr! Elmo är förkyld, Rikard likaså men jag trodde jag hade klarat mig fen här gången. Icke! Nåja, en skön promenad och lite yoga kommer att göra gott.

2 kommentarer

  1. God morgon. Trevlig artikel!

    Jag är på jakt efter en yogainstruktör för nästa lördag (1/12) klockan 13. Plats: nacka utanför Stockholm. Deltagare: ett 20-tal av mina vänner. Jag har en budget om 2000 ink. Moms för 1 timme. Känner du någon som skulle kunna vara intresserad? Björn 0703-44 5007

    1. Hej Björn! Oj, det hade vart lättare för mig att svara på ditt mail via min mail istället. Ledsen för sent svar, hoppas det löste sig 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.