Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Mysdag med mor och mormor<3

Idag fick vi äntligen till det! Jag, mamma och mormor fick till en dejt att ses bara vi tre. Mormor och jag hälsade på i mammas nya lägenhet och åt lite gott, efter det åkte vi vidare till ”Åsby hem och trädgård”  De hade Julpyntat så gaaaalet vackert att en tappade andan lite! Visst är det supermysigt på Åsby i vanliga fall men de hade verkligen lagt ner tanke bakom det här arrangemanget! Älsk på det!

vackert va?!

Nu blir det snart ett yogapass. Jag hade tänkt träna men igår började jag få ont i halsen och inatt kändes det som taggtråd hade letat sig in i halsen på mig. Morr! Elmo är förkyld, Rikard likaså men jag trodde jag hade klarat mig fen här gången. Icke! Nåja, en skön promenad och lite yoga kommer att göra gott.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

  1. God morgon. Trevlig artikel!

    Jag är på jakt efter en yogainstruktör för nästa lördag (1/12) klockan 13. Plats: nacka utanför Stockholm. Deltagare: ett 20-tal av mina vänner. Jag har en budget om 2000 ink. Moms för 1 timme. Känner du någon som skulle kunna vara intresserad? Björn 0703-44 5007

    1. Hej Björn! Oj, det hade vart lättare för mig att svara på ditt mail via min mail istället. Ledsen för sent svar, hoppas det löste sig 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.