Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

”The path of the yoga sutras”

Just nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg och utbildningen ”Evidensbaserad praktik steg 2- höften”. Jag är taggad och spänd över den här komplexa modulen. Höften, alltså där finns det ju sååå mycket att se, lära och hämta. Ja, som resten utav kroppen i och för sig, hehe. Vi kan ju konstatera att kroppen är helt jävla fab helt enkelt och allt är intressant!

Med mig på resan har jag min nyinköpta bok ”The path of the yoga sutras”. Jag har länge velat läsa den men tänkt att den ska vara fasligt svår att ta sig igenom. Jag hade fel. Den ursprungliga versionen skriven utav Patanjali för ca 2000 år sedan, ja den lär vara svår att läsa men den här, den här är en mer lättillgänglig bok där författaren valt ut de delar han tycker är essensen utav originalet och skrivit den på ett sätt som är lätt för oss vanliga, dödliga att förstå. Nu är jag bara i början utav boken men den känns snabbt som en bok jag kommer att älska!

Har du hört talas om boken eller kanske läst den? Vad tyckte du om den? Uppkom det några spännande tankar och idéer?

Jag ser fram emot att få njuta utav sidorna i boken och hoppas på att kunna tillämpa texterna i livet, på och utanför mattan<3

4 kommentarer

  1. Den är så fin! Har läst en torrare version av Patanjalis sutras tidigare så var också fundersam till hur den här skulle vara. Men den här är fullkomligt fantatsiskt tycker jag och jag inspireras ofta av den när jag sätter intentioner till yogaklasserna! 🙂

    1. Haha ”en torrare version”! Bra beskrivet!

      Ja, den här boken känner jag redan mycket för efter bara några tiotals sidor. Tänker med att den kommer att vara fantastiskt bra att bläddra i fram och tillbaka, om och om igen. Sådant älskar jag! Och som du nämner- fantastiskt när en ska sätta intentionen för en klass<3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.