Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningYoga/Meditation

Utbildning och familjemys

En alltid lika intressant utbildning med Evidensbaserad praktik i Göteborg! Höften är så galet intressant och jag känner som efter varje utbildningsgång- vi vet fanimej ingenting om kroppen egentligen?! Missförstå mig rätt nu. Vi vet en del MEN ny forskning kommer hela tiden och det som var sant igår är fel idag. Det gör de hela ännu mer spännande men det medför även en viss frustration. Finns det rätt och fel? Givetvis gör det de men alla kroppar är så olika, allas mentala hälsa/mående är så olika och det här medför väldigt mycket olika faktorer som spelar in i våra kroppar.

Älskar verkligen det här! Sjukt intressant!

Som vanligt efter utbildning så är jag helt slut och det är alltid så skönt att få komma hem. Skönt men inte vilsamt haha!

I helgen var jag vi och badade- deeee är kul det! Vår lilla trollunge älskar att bada och även duschen efteråt är himla kul. Skoj att få sin ”egen” duschslang och att vara i en så stor dusch!

Att bada är ett hett tips för er som vill ha trötta barn en helgkväll 😉 Inte bara barnen blir trötta , själv slocknade jag tidigt men vaknade utvilad dagen efter.

Jag är vääääldigt trött av mig nuförtiden. Sover varje gång Elmo sover men är ändå trött på kvällen. Mina värden ser bra ut så det är inte brist på någonting i kroppen. Det är väl ”bara” det att jag är preggo+ har en vilding hemma+ pluggar och vill leverera såklart. Nu har jag ”bara” två helger kvar på yogautbildningen plus ”Mamma-mage”-utbildning i slutet utav November. Det ser jag så mycket fram emot! Ser fram emot att vara klar och ser fram emot att sedan få låta allt smälta, läsa för skoj skull det jag känner för där och då. Samtidig som jag kan planera inför framtiden.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.