Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Träning + workshop!

Viiiilken härlig dag det varit! Det började med en sovmorgon till 8.30 då Elmo valde att sova lite längre. DET var inte igår kan jag lova.

Fortsatt åkte jag till Factor och tränade ett sjukt roligt partnerpass! Fy fan va skoj det var! Jag tränar i princip aldrig på helgerna men vill det väldigt gärna men nu när vi har lättare att få barnvakt så kan jag ju vara med! Det är så kul för på helger är det ”partnerpass” då vi kör två två, plus att passen är längre och rätt mycket jobbigare. Yäääy!

Här kör vi ”farmers walk” vilket jag bara testat en gång tidigare. Det var så kul! Jag är så glad och tacksam över att jag liksom förra graviditeten kan träna på riktigt bra, hårt och tufft trots att jag är gravid och nu i vecka 25!

Efter passet var det som jag skrev i tidigare inlägg- workshop. Rikard är ju superduktig och kunnig så alla kände att det verkligen lärde sig något, inklusive jag själv. Vi har hemma gått igenom mycket och disskuterar mycket så det var mycket repetition också. Men det är ju som det sägs- ”repetition är kunskapens moder”.

En kalasdag helt enkelt! Väl hemma var Elmo på riktigt bushumör och det märks att han är superglad när alla är hemma <3

Imorrn blir det ett pass på Factor igen, mys med familjen plus en massa plugg på kvällen.

Underbara helg!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.