Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Träning + workshop!

Viiiilken härlig dag det varit! Det började med en sovmorgon till 8.30 då Elmo valde att sova lite längre. DET var inte igår kan jag lova.

Fortsatt åkte jag till Factor och tränade ett sjukt roligt partnerpass! Fy fan va skoj det var! Jag tränar i princip aldrig på helgerna men vill det väldigt gärna men nu när vi har lättare att få barnvakt så kan jag ju vara med! Det är så kul för på helger är det ”partnerpass” då vi kör två två, plus att passen är längre och rätt mycket jobbigare. Yäääy!

Här kör vi ”farmers walk” vilket jag bara testat en gång tidigare. Det var så kul! Jag är så glad och tacksam över att jag liksom förra graviditeten kan träna på riktigt bra, hårt och tufft trots att jag är gravid och nu i vecka 25!

Efter passet var det som jag skrev i tidigare inlägg- workshop. Rikard är ju superduktig och kunnig så alla kände att det verkligen lärde sig något, inklusive jag själv. Vi har hemma gått igenom mycket och disskuterar mycket så det var mycket repetition också. Men det är ju som det sägs- ”repetition är kunskapens moder”.

En kalasdag helt enkelt! Väl hemma var Elmo på riktigt bushumör och det märks att han är superglad när alla är hemma <3

Imorrn blir det ett pass på Factor igen, mys med familjen plus en massa plugg på kvällen.

Underbara helg!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.