Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriserade

Lantlivet, lugnet och familjen

I Onsdags åkte jag och Elmo till landet, ca 1 timme från Västerås. Vi hälsade på släkt som vi inte träffat på länge. Syrran var där och vi hade en helt underbar dag! Jag älskar att vara ute på landet. Det är så avslappnat och okonstlat. Alla är glada och trevliga när de är i “semester mode”. Leenden och skratt hörs överallt. Mmmm det är bra energier det!

Elmo fick sitt premiärdopp i sjövatten där ute och han gick helt bananas!”He looooved it” är ett milt uttryck haha! Vi har inte låtit Elmo bada i mälaren här i Västerås då både Rikard och jag tycker sjön är äcklig och smutsig. Plus att nu blommar alger i den också. Nåja, ingen utav oss har badat i Mälaren, jag gjorde det sist när jag var tonåring tror jag? Det var i alla fall så skoj att få se vår lilla delfin njuta utav det härliga vattnet från Hjälmaren. Superfint ställe har de hittat att köpa sin sommarstuga på,

Elmo sprang omkring i vattnet och skrek utav exaltering! Planen var att han skulle bada i lilla poolen först som vi tagit med, sen gå en promenad så han somnade så vi andra kunde käka och seeeen gå till sjön så han skulle få bada. Meeeen när vi promenerade såg han vattnet och jag kunde inte hålla mig!

Trots att han inte sov middag och mot slutet var supertrött så var han på väldigt bra humör hela tiden. Slocknade på en sekund när jag backade ut från parkeringen och styrde kosan hemåt igen.

Ni som har barn- kan ni se på dem fortfarande trots att de är år gamla och tänka ” är det där mitt barn? Så magiskt!”? Jag kan inte släppa tanken på det faktiskt. Det är så jäkla häftigt att den här lilla killen legat i min mage i 9 månader och bakats. Nu är han 1 år och och 2 månader och snar börjar inskolning på förskolan? Whaaaat? Jag hänger liksom inte med?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.