Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriseradeYoga/Meditation

Slowmotion och jaga kickar!

Jag är inne i en trötthetsperiod som heter duga. Jag känner mig som ett tåg som går i slowmotion men har supermycket att stå i. Tungt och trögt går det. Jag vill bara sova hela tiden men det vill inte Elmo, bra kombo va hehe. Tvärtom så sover han mindre nu…såklart. Det är såklart en period som så många andra som barn går igenom.

Träningen får jag till enklare än yogan just nu. Under sådana här trötta perioder blir det ofta mer träning än yoga. Jag har funderat på varför och kommit fram till det att jag vill och behöver den där “kicken”. Jag behöver kicken av att komma till träningen, höra musiken dunka, känna pulsen öka, få ta ut mig till max och känna de andra deltagarnas energi i rummet. Bara få nöta, nöta nöta! Det är så jäkla skönt.

Lite yoga blir det, absolut men inte den dosen jag önskat. Visst kommer jag igång när jag yogar också men det blir inte samma kick. Förstår ni vad jag menar? Jag får så galet mycket gott utav yogan och får kickar där med emellanåt men jag tror ni får en känsla utav vad jag menar.

I yogan jagar jag inte kicken som jag kan göra i träningen. I träningen tillåter jag mig att jaga klockan, jaga någon annan i rummet för att pusha mig själv lite extra. Det älskar jag och det får mig att varje gång ta mig lite längre i träning. Nej, nu ljög jag rakt ut. Såklart att jag inte är på topp vid varje träningspass, absolut inte. Men när jag yogar jagar jag inte någon, tänker inte på klockan eller bryr mig om prestation. Ibland kan jag  dock bry mig om prestation. De perioder jag håller på att öva en specifik position, då är det kul när jag känner att det går framåt såklart.

Meditationen håller i sig dock och det känns väldigt bra! Varje dag 40 min- skööönt! Det hjälper mig med det mesta kan jag säga.

Hur prioriterar du när du är trött? Finns det annat du hellre vill göra än yoga, träna osv. Vad får dig alert?

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar