Denice Lundevall
Yoga World
OkategoriseradeTräning

Cityfestival i Västerås

I helgen är det “cityfestival” i Västerås vilket innebär,konsert, karuseller, matstånd, och en massa prylar som säljs. V går sällan ner på den för det är helt enkelt inte nåt vi gillar. Däremot kan vi slinka ner en snabbis för att köpa med oss något gott att äta 😉

Igår efter jag tränat svischade jag hem, bytte om och gick med Elmo en sväng ner till Cutyfestivalen. Anledningen var att jag ville hänga med “Vegfest-gänget”. Jag är med i det gänget som anordnar “Vegfest” i Västerås. Den första och enda veganska festivalen i stan! Första helgen in September…psssst…ni är varmt välkommna 😉

Men tillbaka till saken. Vefest hade ett skönt lounge-häng med musik, yoga, meditation, dans för barn, sköna soffor, vegomat och fika i parken. Hur mysigt som helst och Elmo kunde springa omkring och leka med spännande prylar som låg framme för barnen. De hade tänkt på allt!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.