Denice Lundevall
Yoga World
OkategoriseradeTräning

Cityfestival i Västerås

I helgen är det “cityfestival” i Västerås vilket innebär,konsert, karuseller, matstånd, och en massa prylar som säljs. V går sällan ner på den för det är helt enkelt inte nåt vi gillar. Däremot kan vi slinka ner en snabbis för att köpa med oss något gott att äta 😉

Igår efter jag tränat svischade jag hem, bytte om och gick med Elmo en sväng ner till Cutyfestivalen. Anledningen var att jag ville hänga med “Vegfest-gänget”. Jag är med i det gänget som anordnar “Vegfest” i Västerås. Den första och enda veganska festivalen i stan! Första helgen in September…psssst…ni är varmt välkommna 😉

Men tillbaka till saken. Vefest hade ett skönt lounge-häng med musik, yoga, meditation, dans för barn, sköna soffor, vegomat och fika i parken. Hur mysigt som helst och Elmo kunde springa omkring och leka med spännande prylar som låg framme för barnen. De hade tänkt på allt!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.