Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

När man får ”dagens ros”<3

Yogaterminen jag haft tillsammans med de anställda på ”Västerås Stad” är nu över och det var glada och tacksamma själar som jag kramades med efter klassens slut <3

Vackra blommor fick jag med mig hem tillsammans med varma leenden som gladde sig åt att vi snart ses igen. Jag har den äran att få yoga med dem i höst igen- så jäkla skoj!

Det värmer i hela bröstet! Jag bara älskar det jag gör- att få sprida inspiration till andra är min drivkraft och jag känner att jag gjort helt rätt val i livet- att gå tillbaka till att jobba med träning och hälsa. Fast denna gång på mitt sätt, med betydligt fler år på nacken 😉 ett bättre självförtroende och en enorm glöd som aldrig går att släcka känns det som!

Im home man!

Att få både blommor OCH en virituell blomma (dagens ros) utav deltagarna gjorde mig enorm glad! Nog för att jag vet att de var mer än nöjda med den här terminen, men ändå. Det värmer liksom lite extra att de tar utav sin tid för att visa mig på flera sätt att de uppskattar yogan. Blessed them <3

Jag menar inte att skryta…eller näpp- jag struntar i ”jante-lagen” nu och gläds återigen över detta 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.