Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Nyhet i vegodisken!

Annamma har skapat en superbra, formbar färs- äntligen!

Dock gjorde jag såklart ”bara” färs av den haha! Men att krydda färsen med ”köfte” och hacka ner rå salladslök, paprika, gurka,  steka på lite champinjoner och  servera med quinoa…alltså det var såååå himla gott!!!

Mamma min har gjort både stekt som biffar och grillat som typ ”hjärpar” på grillen. Hon sa att det var FAB! Eller njae, inte fab kanske. Det är mina ord men supergott var det i alla fall!

Att göra burgare och grilla (på gasolgrillen vi snart ska köpa hem) längtar jag till så det vattnas i munnen på mig!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.