Denice Lundevall
Yoga World

Igår körde jag ett ”Organic body work-pass” på lunchen. Svettigt och härligt flöde utav den lite tuffare varianten. Det var riktigt gött kan jag lova! Älskar verkligen kraftfulla, eldiga flöden samtidigt som jag även uppskattade torsdagens lugna yin yoga som vi körde mot en vägg hela passet.

Kontrasterna, mmmmuma!

På kvällen när Rikard kom hem blev det köpepizza. Gillar verkligen ”Oumph’s” egna pizza. Bra smältost, goda smaker och frasig, härlig botten. Den glufsade jag i mig med ett leende på läpparna och upprepade ex antal gånger ”mmmm…det här va jag fan värd…mmmm bra val utav mig”.

Vet inte varför jag var så värd den just igår? Haha, gott var det i alla fall och ja, värd helt klart!

Pizzan kan jag varmt varmt rekommendera och jag köpte den i frysdisken på Coop.

Ikväll blire hemkört och avslagen bira! Näpp, ikväll blir det första dagen på en meditationskurs jag ska gå! Jag är sååå spänd och förväntansfull! I fyra dagar pågår kursen och idag är det personlig introduktion. Imorrnkväll kommer jag att meditera i ca 1 1/2 timme med min lärare- gaaalet spännande!

Berättar allt när jag gått de första dagarna 😉

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.