Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jag har inte försvunnit❣️

Jag har bara behövt en paus. En paus från sociala medier helt enkelt. Ibland funderar jag på om jag ska sluta blogga…jag menar, jag har bloggat sedan 2008?! TIO jävla år liksom?

Jag har mer att säga än någonsin med tanke på min livsstil som vegan vilket bidrar till så många andra nya tankebanor och ändring utav vardag. Det är inte intressant för mig längre att stå på gymmet och lyfta 5-7 ggr/v. Min tid är mer dyrbar än någonsin sedan vi fått barn. Jag vill lägga min tid på vår son. Det är klart att det går att blogga/instagramma/leka med min son/umgås med familj/umgås med min man/ jobba/plugga samtidig ??

Njae…det blir för mycket helt enkelt. MEN jag har alltid så höga krav på mig att varenda inlägg ska vara så bra. Det är dom ju verkligen inte.

Som ni kanske märkt så är jag inte så aktiv på IG heller.

Jag kommer att fortsätta blogga…tror jag men jag behöver bestämma mig för u vilken form. Vad vill jag förmedla? Vad vill DU att jag ska skriva och berätta om?

Fitness är ju inte jag längre.

För mig är mental träning/meditation, yoga, vegansk mat och ett hållbart leverne väldigt aktuellt och intressant.

Som det är nu så finns det inte tid att stå och laga mat på recept, filma alla träningar eller yoga sessioner och så vidare.

I höst när Elmo börjar på dagis kommer livet att se annorlunda ut. Då blir det plugga halvtid och jobba halvtid. Det kommer att bli mycket roligare för mig då också att blogga då jag lägger ner full fokus på att utbilda mig och då kommer jag att kunna fela med mig utav den nya kunskapen, experimentera med recept/träning och yoga.

Vad vill jag säga med det här? Att jag tar en paus till i höst? Nej, inte riktigt så. Jag kände att jag ville förklara mig ?

Så, nu taggar jag för en helg helg i Gbg och Yoga Games! Wiiihaa! Som jag längtar! Ser fram emot att komma hem full utav inspiration och nytänk!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.