Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Prioritering

De senaste dagarna har jag med flit inte varit så aktiv varken på sociala medier eller bloggen. Jag har valt att vara med min familj istället, valt att vara närvarande och inte hänga i telefonen, kolla instagram, Facebook, eller surfa i övrigt.

Det har varit väldigt, väldigt skönt! Det har känts fantastiskt bra att vara här och nu, framförallt med Elmo ?

Jag kommer att fortsätta på den här banan- vara närvarande, härvarande. Det är viktigt, så jäkla viktigt! Enligt mig behöver vi alla dra ner drastiskt på vår “online-tid”. Visst kommer jag att fortsätta blogga och lägga upp bilder på instagram- yes i will! Men det kommer inte att “slö-surfas” lika mycket längre. Jag postar det jag vill, kikar igenom vad som hänt under dagen och thats it!

Jag hade det här tänket förut med men på något sätt ramlade jag tillbaka igen, tillbaka till att slösurfa runt och kolla en miljon gånger på instagram när jag är uttråkad.

Med det sagt vill jag bara avsluta med att i helgen har vi shoppat soffa som kommer nästa vecka och en dagbädd vi ska ha i gästrummet!!! Yeeees! Äntligen orkar vi ta tag i hemmet som vi bott i 6 månader nu men inte köpt nya möbler till än haha!

Så till Julafton (som vi firar hemma hos oss) så ska det vara pyntat och fint härhemma med en ny soffa i alla fall. Så mysigt! Förhoppningsvis hinner jag köpa hyllan+ hallmöbeln jag kikat på också så kanske det börjar se ut som ett hem äntligen till Julafton.

Tills dess ska jag nu äta detta: falafel, stekt grönkål, stekta champinjoner och kokt hariquvert. Astrid och Apornas majonäs på det för lite extra lyx!

Får se hur träningsveckan kommer att se ut?! Förhoppningsvis får jag till något pass i alla fall.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.