Denice Lundevall
Yoga World

Hej hej alla godingar!

Bloggbytet är igång men det tar lite tid för teknikerna att få ordning på allt. Tills dess så får ni följa mig på IG, men sen, seeen hörrni ska de bli bloggeri så det sprutar ur öronen på mig!

Här har det i alla fall yogats- jag har börjar på Utopia Yoga studio igen ❤️ Känns helt underbart! Är så glad att ha möjlighet att kunna gå på klasser igen🙌

Vår tandborst-rutin; Elmo hänger på medan jag borstar både mina och hans tänder. Apropå tänder, han håller på att få fler tänder så han är suuuuupergnällig, mammig och pappig så det står härliga till härhemma. Pjuh!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.