Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningYoga/Meditation

Hur ser mina dagar ut?

Jag fick en bra fråga utav Sofia som skrev här i kommentarerna- vad tränar jag? Hur ofta? Och så vidare.

Mina dagar är ju planerade utefter Elmo- så ibland funkar det att träna 3 dagar och ibland noll, ibland hinner jag mycket och ibland känns det som att dagen bara har flygit iväg och den “enda”jag hunnit göra är att leka med Elmo, byta blöja, laga mat, städa, leka, byta blöja och så vidare, haha!

Vanligtvis ser mina dagar ut såhär:

Träning: Crossfit 2-3 ggr/v

Yoga hemma: 4-5 ggr/v

Promenader: 5-7 ggr/v

Promenaderna är mest till för Elmos skull så han får komma ut. Han behöver frisk luft och de dagar som vi inte gått ut kan han bli grinig och superrastlös.

Dagarna ser väldigt lika men ändå väldigt olika ut och jag har inga krav på mig själv förutom att gå ut och promenera och det är för att vi båda mår bäst utav lite frisk luft, oavsett väder. Eller nej, inte i alla väder ska jag erkänna.

Jag har en heeeeel del saker jag pysslar med inför framtiden också, dvs mitt framtida jobb. Så jag lägger även tid på att läsa och lära mig nytt, sitter framför datorn och jobbar och läser. Så ja, dagarna rinner iväg och ibland känner jag mig tröttast i världen men ibland pigg som en lärka! Nu när Elmo hela tiden vill gå omkring (med vår hjälp såklart) så har jag inte lika mycket tid på dagarna. Han är väldigt “mammig och pappig” just nu- separationsångest som ju kommer nu vid 8 månaders ålder. Det tar mycket på krafterna! Pjuh!

Hur gör ni med er tid? Hur ser era dagar ut med småbarn? Berätta gärna jag är så nyfiken! Det är alltid så kul att få höra hur andra gör eller tänker.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

 1. Jättekul att läsa och blir glad att du valde att svara med inlägg om min fråga. Hoppas okej att jag skriver det här. Du inspirerar verkligen. Den gymkedjan du tränar på, finns den på flera platser i landet. Anordnar de några träningshelger eller om du vet andra som gör för att inspirera eller introducera Crossfit eller fria vikter?

  1. Det var ju en toppenfråga då det är många som frågar men som skriver DM på instagram istället för att skriva här vilket är lite synd för då missar man varandras frågor. Men jag brukar alltid ta upp saker ni frågar eller undrar över här i bloggen oavsett om ni mailar eller skickar DM på FB eller IG 🙂 Med andra ord är det heeeelt perfekt att du skriver här Sofia 🙂

   Gymet jag tränar på är min sambos gym och heter “Factor gym” och ligger i Västerås. Det finns inga fler Factor någonstans tyvärr. Vi kör en del crossfit på Factor MEN det är ingen renodlad “crossfitbox” vilket jag uppskattar då vi har ett annat tänk. Vi har tagit in mer funktionell träning och har även intervallpass samt rena styrkepass. Alla pass är ledda utav en Coach som kollar tekniken, håller koll på klockan och peppar en under hela passet. Klart jag är partisk för det är min sambos gym men det är den bästa träningen jag kört i hela mitt liv faktiskt.

   När vi har workshops och dylikt så är det endast för medlemmar, och det är för att det alltid blir fullt och då måste såklart våra betalande medlemmar gå först 🙂

   Jag vet inte vart du bor men det finns i alla fall vanliga crossfitboxar överallt i hela landet så där borde det inte vara några problem för dig att hitta. De flesta boxar brukar ha workshops där de tar in duktiga crosfitmännskor som lär en tex stå och gå på händer, olympiska lyft kan de gå in och finslipa på osv.

   Vet inte om det var svar på din fråga? 🙂 Säg till annars!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.