Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningYoga/Meditation

Yogar med min bebis!

Ja det är inte många stunder jag har för mig själv härhemma då “Sprinter Elmo” vill allt annat än att sitta still, haha! Han vill upp och går exakt hela tiden men gåstolen hans duger icke! Nix sörrö- tänker han sött när han tittarpå mig med stoooora ögon, ställer sig upp mot mig och vill inget annat än att jag ska ta hans händer så han kan få “springa” runt i lägenheten. Gullbarn!

Elmo har ju alltid varit med mig på mattan när jag yogat eller bredvid när han var pytteliten men nu är det så jäkla kul att se hur han bara dras till mattan! Så fort jag rullar ut den så blir han alldeles lyrisk och kryper dit illa kvickt, mitt lilla hjärtegryn.

Att ha Elmo på mattan när jag yogar har alltid känts helt naturligt för mig, så himla mysigt är det att få dela med mig en utav de viktigaste elementen i mitt liv för den absolut viktigaste personen i mitt liv som ju såklart är han?

Jag blir så glad när ni skriver att ni gillar mina yogavideos med honom, det värmer så gaaaalet mycket ska ni veta! Så, ja det kommer bli mer utav den varan, yogaklipp med mig och Elmo, hope ya’ll enjoy it!

Idag har jag både hunnit yoga, träna och promenera? HA! Sjukt va?! Det hör ju inte till vanligheten, men gutt som fan vare!

Print screen från dagens yoga, hela klippet ser du som vanligt på instagram❣️

Besos?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

8 kommentarer

 1. Så kul att se att du tar bra tillfällen att träna med bebisen nära. Att du ser att bra pass och rörelse kan göras även om det inte alltid blir långa pass räknas all träning. Elmo kommer att ha dig som en god träningsförebild och få till goda vanor. Är det mest yoga du tränar? Promenader har jag sett. Crossfit eller annan styrketräning? Berätta gärna? Ha en fin dag!

  1. Det är så härligt att yoga med Elmo och nu spelar precis som du säger inte tiden någon roll. Långa och avancerade pass lägger jag på is framöver och njuter nu utav detta 🙂 Det betyder mycket för mig att lägga just det åt sidan och ta tillvara på den tiden som finns här och nu.

   Jag hoppas verkligen att Elmo kommer att få det goda utav mig och min sambo när det kommer till träning och hälsa överlag <3

   Det har blivit lite "hattigt" med träningen då min sambo jobbar väldigt mycket så då har det blivit promenader och yoga men nu de senaste två veckorna har jag kunnat träna 3 gånger/veckan vilket känns fantastiskt skönt. Mitt liv är inte lika inrutat som förut, nu är det inrutat efter Elmos mönster haha!

   Jag kommer att skriva ett inlägg om just det du frågar om- vad jag tränar, hur ofta osv 🙂

   Tack för dit inlägg Sofia! Ha en fin dag och vecka!

   1. Hej Denice! Så kul att läsa ditt svar och intressant. Jag tycker att det är intressant att läsa din blogg om träning och annat. Du inspirerar. Jag tränar löpning men vill också ta upp min styrketräning ordentligt igen, med fria vikter mest, som jag tränat mer tidigare. Styrketräning är lika viktigt som konditionsträning. Yoga lockar också. När jag stretchar efter träning brukar jag göra lite som yoga 🙂

    1. Hej igen Sofia- va glad jag blir att du uppskattar min blogg <3 Tusen tack!

     Åååååh, tränar du löpning!!! Det är verkligen något jag önskar köra igång med igen- jag älskar verkligen friheten med löpning, så jäkla härligt är det!

     Jag håller med dig, en kombination utav yoga, styrka och kondition är även för mig det ultimata och det är precis så jag vill träna.

     Perfekt ju- att köra lite yoga som stretch efter träningen- det gör jag med! Haha,vi tänker rätt lika du och jag 😉

 2. Så kul att se att du tar bra tillfällen att träna med bebisen nära. Att du ser att bra pass och rörelse kan göras även om det inte alltid blir långa pass räknas all träning. Elmo kommer att ha dig som en god träningsförebild och få till goda vanor. Är det mest yoga du tränar? Promenader har jag sett. Crossfit eller annan styrketräning? Berätta gärna? Ha en fin dag!

  1. Det är så härligt att yoga med Elmo och nu spelar precis som du säger inte tiden någon roll. Långa och avancerade pass lägger jag på is framöver och njuter nu utav detta 🙂 Det betyder mycket för mig att lägga just det åt sidan och ta tillvara på den tiden som finns här och nu.

   Jag hoppas verkligen att Elmo kommer att få det goda utav mig och min sambo när det kommer till träning och hälsa överlag <3

   Det har blivit lite "hattigt" med träningen då min sambo jobbar väldigt mycket så då har det blivit promenader och yoga men nu de senaste två veckorna har jag kunnat träna 3 gånger/veckan vilket känns fantastiskt skönt. Mitt liv är inte lika inrutat som förut, nu är det inrutat efter Elmos mönster haha!

   Jag kommer att skriva ett inlägg om just det du frågar om- vad jag tränar, hur ofta osv 🙂

   Tack för dit inlägg Sofia! Ha en fin dag och vecka!

   1. Hej Denice! Så kul att läsa ditt svar och intressant. Jag tycker att det är intressant att läsa din blogg om träning och annat. Du inspirerar. Jag tränar löpning men vill också ta upp min styrketräning ordentligt igen, med fria vikter mest, som jag tränat mer tidigare. Styrketräning är lika viktigt som konditionsträning. Yoga lockar också. När jag stretchar efter träning brukar jag göra lite som yoga 🙂

    1. Hej igen Sofia- va glad jag blir att du uppskattar min blogg <3 Tusen tack!

     Åååååh, tränar du löpning!!! Det är verkligen något jag önskar köra igång med igen- jag älskar verkligen friheten med löpning, så jäkla härligt är det!

     Jag håller med dig, en kombination utav yoga, styrka och kondition är även för mig det ultimata och det är precis så jag vill träna.

     Perfekt ju- att köra lite yoga som stretch efter träningen- det gör jag med! Haha,vi tänker rätt lika du och jag 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.