Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Spännande framtid!

Nu händer det grejer! Pang bara så bara kommer det massor med spännande projekt och potentiella samarbeten till mig?! Massor och massor var väl att överdriva men 4-5 stycken i alla fall bara på några dagar?

Jaaaa, vi får ju såklart se hur det går om alla parter kommer överens och så vidare men det är sjukt spännande och smickrande. Jag känner mig enormt varm o hjärtat och tacksam för att folk uppmärksammar mig för den jag är, hur jag lever mitt liv, det jag brinner för och så vidare. Detta trots att jag inte lägger ner jättemycket tid på sociala medier. Det räcker att “bara vara sig själv”! Det känns extra fint då liksom, att de uppskattar mig som jag är, det känns så jävla skönt!

Ja för ni vet, ni ser ju själva att mina bilder till exempel inte alltid är så jäkla snyggt gjorda, eller filmklipp heller för den delen. Vårt hem är låååångt ifrån sådär “instagrammigt” snyggt som syns överallt på sociala medier. Haha, vi har varken hunnit eller orka köpa alla möbler än- eller tavlor, mattor, blommor och allt sånt. Nä, det är tomt på väggarna och gamla möbler som inte alls passar in förutom vår soffa då som faktiskt är ny, hör och häpna haha!

Äh, nu svamlar jag igen! Jag vill komma fram till att det (för mig) som ändå valt att blogga och instagramma inte behöver ha den där “perfekta”, supersnygga bloggen eller bara as-snygga bilder på instagram för att synas. Jag är glad även om de här kanske inte blir av, utav någon anledning så är jag ändå glad liksom! Ja, ni förstår säkert?

Slut på det meddelandet- idag har vi haft besök utav Mamma och Mormor. Vi fikade och mös och sedan var de barnvakt i någon timme så jag hann fixa med lite ärenden. Senare på eftermiddagen fick Elmo följa med mig på ett möte. Det är hans tredje möte han är med på, haha! Den här lilla pöjken kommer veta mycket om företagande när han blir stor ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.