Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Hårdträning!

Idag har jag hunnit med både att vara hundvakt, tvättat, bytt sängkläder, yogat OCH tränat! Och såklart vart med Elmo och lekt en massa.

Dagens träning på Outdoor var riktigt jobbigt. Mycket löpning (som jag vill ha och behöver) tillsammans med många kortare men intensiva wodar. Jag pressade mig lite extra idag och dog verkligen.

Yogan härhemma i morse var såååå skön! Elmo låg bredvid i babygymet som vanligt och körde sin egen variant utav yoga haha! Jag fick ihop hela 50 min på mattan?! Sjukt skönt men trodde aldrig att lillen skulle ligga i gymet så länge. Mys!

Nu är jag sjukt trött och seg och ser fram emot en lugn kväll med mina två bebbar ?

Färskt bröd med saltgurka och ost ska inmundigas och något annat smarrigt som jag inte bestämt än…men det lutar åt glass eller BUBS (veganskt godis)

Hoppas ni får en skön helg godingar!

Ser ni ansträngningsådran i pannan! HAha! Helt slut!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.