Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Träningshelgen i Åre!

Tyvärr så funkar appen jag bloggar ifrån fortfarande inte…så jag får fortsätta knöla med att blogga från datorn vilket tar så mycket mer tid för mig. Nåja, har meddelat redaktionen igen så får vi se vad som händer.

Helgen i Åre var i alla fall helt underbar! När Rikard hade pass gick jag på en massa träning, yoga och föreläsningar. Mellan Rikards pass så kunde vi både träna och gå på workshops och föreläsningar tillsammans, vilket vi aldrig gjort förut och vi båda hade såååå kul ihop!

”Det här ska vi fortsätta med” var bådas goa känsla efteråt! Så jäkla kul att lära oss tillsammans- vilket jäkla team vi kommer att bli inom träning och hälsa. Love!

Efter den här helgen och med lite nya goa kontakter har jag tre utbildningar bokade! Yäääääy! Så jäkla kul! Dessa tre ska mosas in under hösten och jag ser galet mycket fram emot det!

Bland annat ska jag gå 3-D träning för den fantastisk duktiga Seth Ronald men mer om det lite längre fram 😉

Nu till lite härliga bilder från helgen:

Jag och Darling tog den 2 timmar långa vandringen uppför hela berget och fann där ren och skär magi! Se själva- vi njöt ända in i benmärgen kan jag lova! Vilken utsikt<3

Magiskt att vara högst uppe på toppen utav berget och höra forsen brusa fram…mums

Ett utav alla pass jag gick på var härlige Ari Lipponen som kör den typen utav dynamisk yoga som jag bara älskar!

Så härlig klass, så härlig människa!

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.