Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Morgonträning? Hur gör ni?

Skeptisk morgonmänniska som precis ska riva av ett svettigt crossfitpass!

Jag är verkligen ingen morgonmänniska till skillnad mot vad väldigt många tror. Av någon anledning tror majoriteten utan mina bekanta att jag är någon slags kvittrande lärka på mornarna. Jag kan bara säga: HAHAHAHA! Nääähääni, den beskrivningen stämmer verkligen inte in på mig. ”Men du ska se när ni fått barn Denice, då kommer du älska morgonträning”. Eeeeh? What? No, No.

Min kropp är inte vaken för att träna kl. 6.00 på morgonen. Men visst, jag förstår att det måste vara underbart gött att ha träningen gjord och jag önskar verkligen att den tiden kommer även för mig hehe. Jag gillar inte att yoga så tidigt heller. Eller jo, lugna yinklasser är gosiga på morgonen, det kan jag erkänna 😉

I morse vaknade Elmo vid 4.00 (plus två ggr till tidigare under natten) och jag gick och pussa å kramades lite så somnade han om. Det kunde däremot inte jag göra. Jag klev upp istället, smällde i mig en stor jäkla gofrulle och slappade i soffan ett bra tag innan jag drog iväg till träningen kl. 6.00.

Jo, såhär i efterhand är det så jäkla skönt att ha träningen gjord. Såååå skönt! Vi får se hur det blir framöver. Ibland behöver jag träna tidigt för att få till det helt enkelt. Vem vet, en vacker dag kanske jag blir en sådan där pigg, kvittrande lärka som älskar morgonträning 😉

Hur gör du med din träning? Är du en morgonmänniska eller som jag en eftermiddag/kvällsmänniska?

Skeptisk morgonmänniska som precis ska riva av ett svettigt crossfitpass!
Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

  1. Jag är ju en morgonmänniska, men det tar lite tid innan kroppen är med huvudet liksom. Jag känner mig piggare i både kropp och knopp när jag fått till morgonrörelsen, och på em blir jag ofta segdeg, och sannolikheten att jag tränar minskar. Så d e ba å gört liksom.

    1. Jag känner helt tvärtom- känner mig igång, redo och varm i kroppen och redo för att röra på mig. Men jag önskade att jag var en mmorgonmänniska, det har jag alltid velat vara haha! Känns som att man liksom får mer tid om man river av sitt pass på morgonen. Skönt att ha det gjort också är min känsla.

      Men men, det är nog en vanesak också, för mig tänker jag. Om jag skulle börja köra på mornar så sitter den där till sist. Vanan.
      De mornar jag behöver köra tidigt så är de ba som du säger: ba gört liksom 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.