Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Crossfit, check! 

Träningen gick ju bra- så jävla kul att jag blir förbannad ju! Och så jääääkla kul att kunna kör lite crossfit igen. Som vanligt byter jag ut skivstång mot hantlar och det funkar sååååå bra så bra. Man gör vad man kan med det man har helt enkelt. 

Det svåraste momentet för mig idag var att få in foten i gunmibandet när jag skulle köra pullups för magen är ivägen haha! I vanliga fall kan jag körs pullups utan band meeeen det var länge sen nu och X antal kilon mindre, höhö! 


Dagens pass:


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.