Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriserade

Jag är gravid <3

Ååååååh, ÄNTLIGEN känner jag att jag kan berätta om den fantastiska nyheten- vi ska bli föräldrar till en liten bebbe till!!! Lyckan är obeskrivlig och allt känns lika overkligt som när vi väntade Elmo. Overkligt, spännande, härligt och vi är så nyfikna på vem som ligger därinne och lurar <3

I September har vi ytterligare ett ultraljud och då får vi även veta vilket kön bebben har. Jag är så nyfiken att jag smäller av ska jag tala om för er.

Så nu kan jag äntligen “släppa lös magen” och inte dölja den med stora tröjor och lösa linnen. Det har varit meckigt på Factor när jag tränat kan jag säga, haha! Magen är inte superstor men är större än förra graviditeten. Det är rätt vanligt att magen syns mer vid andra barnet- men det är bara kul för jag äääälskar när gravidmagen kommer <3

Det här är ju också anledningen till att jag mosar in alla utbildningar nu i höst så kan jag “bara” köra igång några månader efter att bebben är född. Kommer såklart köra igång redan innan med att hålla yogaklasser med mera.

Sjätte Februari är vi beräknade- jag är alltså i gravidmånad fem nu, vecka 17. Tiden har gått så jäkla fort!?

Så, det var det jag ville säga idag- nu ska jag njuta utav min vaniljglass med varma hallon framför tvn.

Besos!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.