Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriserade

Jag är gravid <3

Ååååååh, ÄNTLIGEN känner jag att jag kan berätta om den fantastiska nyheten- vi ska bli föräldrar till en liten bebbe till!!! Lyckan är obeskrivlig och allt känns lika overkligt som när vi väntade Elmo. Overkligt, spännande, härligt och vi är så nyfikna på vem som ligger därinne och lurar <3

I September har vi ytterligare ett ultraljud och då får vi även veta vilket kön bebben har. Jag är så nyfiken att jag smäller av ska jag tala om för er.

Så nu kan jag äntligen “släppa lös magen” och inte dölja den med stora tröjor och lösa linnen. Det har varit meckigt på Factor när jag tränat kan jag säga, haha! Magen är inte superstor men är större än förra graviditeten. Det är rätt vanligt att magen syns mer vid andra barnet- men det är bara kul för jag äääälskar när gravidmagen kommer <3

Det här är ju också anledningen till att jag mosar in alla utbildningar nu i höst så kan jag “bara” köra igång några månader efter att bebben är född. Kommer såklart köra igång redan innan med att hålla yogaklasser med mera.

Sjätte Februari är vi beräknade- jag är alltså i gravidmånad fem nu, vecka 17. Tiden har gått så jäkla fort!?

Så, det var det jag ville säga idag- nu ska jag njuta utav min vaniljglass med varma hallon framför tvn.

Besos!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.