Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Lite tid för mig själv

Igår fikade jag med en utav mina tidigare lärare jag haft när jag läste Event, projektledning och ledarskap. Rolf heter han och är en utav de bästa lärare jag haft! Otroligt kunnig, pedagogisk och lyhörd. Ämnet jag hade honom i var ledarskap och försäljning.

Vi fikade lite över en timme och det var så trevligt! Han är pensionerad sedan ett tag tillbaka men har ett projekt- det är att söka upp alla tidigare elever han haft under den utbildningen och höra hur det gått, vad vi gör och så vidare.

Jag fick veta hans anteckningar han gjort om mig i de två ämnen jag hade med honom! Haha det var himla skoj! Här kommer de:

  • Klok
  • Engagerad
  • Talför
  • Aktiv
  • Konkret
  • Rapp i käften 🙂
  • Smart

Ja, att få veta dessa omdömen idag nästan 10 år senare gjorde mig både glad och stolt! Det här var inget jag fick veta då, förutom mitt betyg såklart.

Efter den härliga, nostalgiska och väldigt upplyftande fikan så hade jag lite tid över innan jag skulle hämta Dodi från förskolan. Jag svischade in i några klädaffärer men insåg snabbt att det är så sjuuukt ovärt att köpa kläder när en är preggo. Visst lite går ju att hitta kläder som jag kan använda senare också men det är inte så kul att shoppa nu om jag säger så haha! Sparar in pengar så det är ju inte helt fel. Catshhhing!

Så där stod jag i provrummet med samma kläder jag kom i. Jag gick i alla fall hem med ett par skor, kläder till Dodi och träningstights som jag känner att jag veeerkligen behöver trots preggokroppen. Eller just på grund utav preggokroppen ska jag säga. Mina träningstights hemma sitter som skit just nu, precis som förra gången såklart. Behövde några som är skönare över magen.

Nu är det helg och imorgon blir det träning följt utav föreläsning/workshop på Factor. Så kuuul! Rikard håller en föreläsning om axeln- love! Jag är så glad att jag för en gång skull kan gå. Svärmor är hos oss då och är brandvakt.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.