Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Gårdagens Tabata!

Efter rättegången och lunchen promenerade jag hem. Slappade en stund i soffan och sedan promenerade jag till Factor för att träna. Hade bokat upp mig på två pass i rad. Känns ju så jävla bra hela tiden så då kör jag järnet helt enkelt! BÄM, känner jag ba, haha! 

Btw. Va tycks om de pigga tulpanerna i bakgrunden?! Det är modernt vettni. Modernt som fan att ha vissnade blommor i hemmet. Bara så ni vet…ifall ni vill haka på trenden 😉 


Det var tabataintetvaller, se upplägget nedan: 


I eftermiddag ska jag och Rikard på vår första amningsträff utav 2. Ska bli kul för jag hat hört gott om den! Föräldragruppen däremot, på tre träffar var…mjeeeeh. Lärde mig inte mycket där MEN jag tycker ändå att det är bra att den finns för något kan man alltid snappa upp. Jag gick alla gånger utom en. 

Kan inte förstå att det bara är 51 dagar kvar till beräknad födsel?!!! Gaaaah! Snart har vi vår lilla älskade bebbe här hos oss ?Guuu vad vi längtarrrrr! Vill bara se honom, pussa, krama och snosa på honom. Mysa, lukta och gosa ? 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.