Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Gårdagens Tabata!

Efter rättegången och lunchen promenerade jag hem. Slappade en stund i soffan och sedan promenerade jag till Factor för att träna. Hade bokat upp mig på två pass i rad. Känns ju så jävla bra hela tiden så då kör jag järnet helt enkelt! BÄM, känner jag ba, haha! 

Btw. Va tycks om de pigga tulpanerna i bakgrunden?! Det är modernt vettni. Modernt som fan att ha vissnade blommor i hemmet. Bara så ni vet…ifall ni vill haka på trenden 😉 


Det var tabataintetvaller, se upplägget nedan: 


I eftermiddag ska jag och Rikard på vår första amningsträff utav 2. Ska bli kul för jag hat hört gott om den! Föräldragruppen däremot, på tre träffar var…mjeeeeh. Lärde mig inte mycket där MEN jag tycker ändå att det är bra att den finns för något kan man alltid snappa upp. Jag gick alla gånger utom en. 

Kan inte förstå att det bara är 51 dagar kvar till beräknad födsel?!!! Gaaaah! Snart har vi vår lilla älskade bebbe här hos oss ?Guuu vad vi längtarrrrr! Vill bara se honom, pussa, krama och snosa på honom. Mysa, lukta och gosa ? 

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.