Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Rättegång!

Snabbfrullen innan dagens rättegång: apelsin, äpple med kanel, kiwi och sötmandlar. 

Idag var jag med som åhörare och support på rättegången för Jessica Thiel som för ca 2 år sedan gått in på en helt “vanlig” grisfarm i Sverige och filmat hur det ser ut där, hur grisarna har det, hur de lever och hur de blir behandlade. Klippet kan ni se på min FB- profil, jag la upp det idag. 


Varning- klippet är hemskt MEN jag hoppas verkligen att ni ser på det. Se det och dela det gärna på era sociala medier ? Det är tyvärr såhär det ser ut när man köper svenskt kött. Grisarna har det verkligen inte bra! De lever onaturligt, trångt, hårt, och hemskt. Fy fan säger jag bara! Så, det spelar faktiskt ingen roll att man köper svenskt kött- det är absolut ingen garanti för att grisarna haft det “bra” innan slakt. 

Efter rättegången gick vi alla som supportat Jessica, plus hon själv till Pizzeria Amore i stan för att avrunda, snacka om rättegången, djurrätt i allmänhet. 

Amore har en supersmarrig veganmeny! Jag har ätit där en gång tidigare, en veganpizza- supersnarrig! Idag blev det “kebab” med bröd och vitlökssås- gooott! Personalen hade blivit förvarnade att det kommer ett helt vegangäng och käkar, haha! De skötte det galant- en pizzeria som är så tålmodiga med allas beställningar ich proffsiga, så nice! Jag såg till att tacka dem och berömma dem flera gånger för deras mat och service. Det är viktigt att göra tycker jag. 


Lite chill och datafix nu innan träning i eftermiddag! 

1 kommentar

  1. Jag undrar hur du som vegan ställer dig till husdjur? Tycker du det är ok att ha sällskapsdjur i hemmet eller är du helt emot det?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.