Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/OutfitsTräning

Igår- när man hittar tights som passar!!

Alltså, jag har ju tidigare skrivit att jag har typ 2-3 träningstights ( utav en miljon!) som jag känner mig hyfsat bekväm i nu med mage å allt fluff därtill. MEN! Igår hittade jag lååångt in i garderoben ytterligare ett par- yäy! De sitter verkligen inte som en smäck med det gör inga tights just nu kan jag lova haha! Det som jag är ute efter är att de går att dra upp en bit över magen- det gick med de här! Yäääy, igen. 

När man blir glad för det lilla liksom 😉 


Körde ett morgonpass igår sen hem och “frulla”, duscha och ner på stan för en mysig lunch med en gammal kollega, numera vän. Vi hade inte setts på över ett år så vi hade en heeel del att snicksnacka om. 

Outfiten:


God sesamburgare inmundigades till lunch igår:


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.