Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Gör det jag behöver <3

Vad gör jag nu när jag har en “paus”? Jag yogar, mediterar, läser, promenerar och tränar- jag gör det inte till ett “tvång”, något jag måste göra. Nej, jag gör det för att det får mig lugn, glad och för att jag mår så himla bra utav det. Det får mig fokuserad, jag kan samla tankarna och det känns himla skönt!

Idag blev det ett pass på Factor,  efter det åkte jag hem men var så rastlös och ville ut och röra på mig mer så jag tog på mig skorna, i med hörlurarna och lyssna på podcast. Jag promenerade till Outdoor (Factors utomhusträning) där min darling jobbade. Tänkte jag kunde kikade på träningen och hålla honom lite sällskap ❤️

Väl på plats körde jag lite 3D-övningar medan Darling höll i passet. Perfekt att jobba på stelheten i kroppen ute i friska luften. 

A good day helt enkelt. Nu är det mat och soffmys med hjärtat ??

Bild: färdigtränad och lycklig av endorfiner!! Träning är fanimej bland det bästa som finns ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.