Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Gör det jag behöver <3

Vad gör jag nu när jag har en “paus”? Jag yogar, mediterar, läser, promenerar och tränar- jag gör det inte till ett “tvång”, något jag måste göra. Nej, jag gör det för att det får mig lugn, glad och för att jag mår så himla bra utav det. Det får mig fokuserad, jag kan samla tankarna och det känns himla skönt!

Idag blev det ett pass på Factor,  efter det åkte jag hem men var så rastlös och ville ut och röra på mig mer så jag tog på mig skorna, i med hörlurarna och lyssna på podcast. Jag promenerade till Outdoor (Factors utomhusträning) där min darling jobbade. Tänkte jag kunde kikade på träningen och hålla honom lite sällskap ❤️

Väl på plats körde jag lite 3D-övningar medan Darling höll i passet. Perfekt att jobba på stelheten i kroppen ute i friska luften. 

A good day helt enkelt. Nu är det mat och soffmys med hjärtat ??

Bild: färdigtränad och lycklig av endorfiner!! Träning är fanimej bland det bästa som finns ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.