Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagVideoklipp

Lyssna på mig i podcasten “Workpodden”!

I början utav sommaren fick jag förfrågan utav gänget som jobba med “Workpodden” om jag ville vara med. Va? Jag? Men jag har ju inget spännande jobb? Visst jag har planer framöver att starta något eget men det ligger som sagt i framtiden…men nope, de ville ha med mig ändå. De var ute efter sköna personligheter som har en story att berätta, och DE har jag ju 😉

Så, som sagt i början utav sommaren åkte jag till Stockholm och träffade ena halvan utav podden- Jimmy. En superskön snubbe och det var jäkligt skoj och trevlig på alla sätt att få vara med. Det hörs i podden med att det är en skön avslappnad stämning. Det här vill jag göra mer ju! Mer poddar!

Klick på länken för att lyssna på vad jag har att berätta om. Jag “lättar” lite på locket gällande min tuffa barndom, bullemi, fitness, drömmar och mål, tips på hur en tar sig förbi de tunga och jobbiga i livet. Hoppas ni gillart!

Klicka HÄÄÄR för att komma till avsnittet. Finns även på Itunes! Avsnittet är ca 1 timme, enjoy 🙂

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.