Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagVideoklipp

Lyssna på mig i podcasten “Workpodden”!

I början utav sommaren fick jag förfrågan utav gänget som jobba med “Workpodden” om jag ville vara med. Va? Jag? Men jag har ju inget spännande jobb? Visst jag har planer framöver att starta något eget men det ligger som sagt i framtiden…men nope, de ville ha med mig ändå. De var ute efter sköna personligheter som har en story att berätta, och DE har jag ju 😉

Så, som sagt i början utav sommaren åkte jag till Stockholm och träffade ena halvan utav podden- Jimmy. En superskön snubbe och det var jäkligt skoj och trevlig på alla sätt att få vara med. Det hörs i podden med att det är en skön avslappnad stämning. Det här vill jag göra mer ju! Mer poddar!

Klick på länken för att lyssna på vad jag har att berätta om. Jag “lättar” lite på locket gällande min tuffa barndom, bullemi, fitness, drömmar och mål, tips på hur en tar sig förbi de tunga och jobbiga i livet. Hoppas ni gillart!

Klicka HÄÄÄR för att komma till avsnittet. Finns även på Itunes! Avsnittet är ca 1 timme, enjoy 🙂

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.