Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Framsteg,låt det ta tid

I november har jag yogat i 2 år. Från början var det 1 ggr/veckan i några månader, sedan började jag även yoga lite hemma så det blev kanske 2 ggr/veckan. Inte varje vecka ens.

Ni ser på bilden den tydliga skillnaden. Jag är så glad att jag tog den där första bilden. Den första bilden där jag inte kunde sitta i en squat utan att hålla i något eller åtminstone titta ner i golvet och hålla armarna framför mig för att inte ramla på rumpan.

Min squat har förbättrats sakta men säkert och det har jag tidigare visat er på bild MEN att jag nu även kan sträcka upp armarna ovanför huvudet OCH samtidigt sitta i en squat (en “over head squat” med andra ord) är för mig ju heeeelt underbart!!!

Jag visste inte ens själv att jag kommit så långt i min rörlighet förrän jag körde just det här yogapasset som ni ser i inlägget ovan. Wow, tänk så härligt va! Det går framåt fast en inte nöter samma sak om och om igen. Nope. Variation har funkar för mig och det älskar jag!

Skynda långsamt, det tar tid men VIPS så är ni där. Precis som jag, för kan jag kan du ?

? namaste

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.