Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Framsteg,låt det ta tid

I november har jag yogat i 2 år. Från början var det 1 ggr/veckan i några månader, sedan började jag även yoga lite hemma så det blev kanske 2 ggr/veckan. Inte varje vecka ens.

Ni ser på bilden den tydliga skillnaden. Jag är så glad att jag tog den där första bilden. Den första bilden där jag inte kunde sitta i en squat utan att hålla i något eller åtminstone titta ner i golvet och hålla armarna framför mig för att inte ramla på rumpan.

Min squat har förbättrats sakta men säkert och det har jag tidigare visat er på bild MEN att jag nu även kan sträcka upp armarna ovanför huvudet OCH samtidigt sitta i en squat (en “over head squat” med andra ord) är för mig ju heeeelt underbart!!!

Jag visste inte ens själv att jag kommit så långt i min rörlighet förrän jag körde just det här yogapasset som ni ser i inlägget ovan. Wow, tänk så härligt va! Det går framåt fast en inte nöter samma sak om och om igen. Nope. Variation har funkar för mig och det älskar jag!

Skynda långsamt, det tar tid men VIPS så är ni där. Precis som jag, för kan jag kan du ?

? namaste

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.