Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Långhelg, snabbt slut?!

Haft långledigt men det har som vanligt gått alldeles för fort?! GAAAH! Semester, jag längtar efter dig (ca 1 1/2 månad kvar!)

Vad har gjorts då? Vi har lagat god mat hemma och myst med film och serier. Sovit en hel del har det gjorts då vi båda var helt “pooped”! Välbehövligt att få vila ordentligt.

Promenader har avnjutits i det underbara vädret, bara sköna långsamma mysiga sådana ❤️

Spelat brädspel har det också gjorts: Dam och Schack- sjukt länge sedan sist och riktigt riktigt roligt när jag spöade Herrn 3 utav 4 gånger ?


 En annan dag drog vi ut till ett härligt naturområde i stan. Bara strosade runt i skogen, gick upp på en hög kulle och satte oss där på en bänk och bara njöt utav utsikten. Så magiskt vackert <3


Igår drog vi iväg till ett nyöppnat ställe; Yoump Ett ställe framförallt för barn haha men jag och Rikard ville givetvis dit vi med!!! Det är en hel anläggning ful utav stoooora studsmattor!!! En timme bara flög iväg- så jäffla kul var det! Skrattade, svettades och flåsade en hel del under våra 60 min i studsmattelandet! Vi var de enda vuxna som hoppade, haha! Alla de andra vuxna var där med sina barn…?Nåja, ingen av oss har vuxit ifrån barnasinnet i alla fall, LOVEIT!


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.