Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Snart är det jul!

Dagarna går, Swishar eller springer förbi i en jäkla fart?! Jag stannar upp, reflekterar och inser att det bara är tio ynka dagar kvar till Jul. Eh, va?! Ok, ok vänta här nu- TIO DAGAR? Hahaha!

I helgen var det som sagt kalajs som Factor anordnade. Det var så kuuuuul! Jag dansade och dansade och dansade! Mina lurviga fick jobba kan jag lova.

Kändes kul att få piffa till sig och känna sig lite fin för en gång skull. Helgens outfit:

Ja, lite så känner jag just nu. Julstress slutade jag med för flera år sedan så det är lugnt. Jag älskar att vi kan njuta utav Julen utan krav och galen julklappshandling.

Nästa vecka planerar jag att kunna träna igen! Det ska bli så skönt! Min rygg längtar efter rörelse, hela min kropp längtar! Istället för träning på Factor så har jag yogat och promenerat var och varannan dag vilket känns himla skönt! Älskar frisk luft.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.