Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Träningsintentioner

Att träna regelbundet är en ynnest när du har småbarn. Vissa veckor får jag till 3-4 pass, andra veckor noll pass. Då blir det promenader och yoga istället. Och vet ni, jag är helt lugn med det. I början ville jag träna minst 2 ggr/v i alla fall men det gick inte alla gånger. Då kunde jag tycka att det kändes superjobbigt och kände mig så lat och tråkig.

Nu, nu mår jag bättre för jag har släppt den pressen jag la på mig själv. Jo, jag vet att rutinerna såklart ändras när en får barn men det har mest varit för att tiderna (Rikard schema) har gjort att det inte funkar helt enkelt. Men så känner jag att få komma ut i friska luften är så jäkla mycket värt! Naturen är ju det bästa, både för mig och Elmo. Att gå en längre promenad om dagen är något vi gör var och varannan dag.

Hur ser våra dagar ut? Ungefär såhär, men några undantag såklart;

  • Runt 6-7.00 ca Vaknar vi
  • Leker med Elmo, äter frulle
  • Runt 8-9.00 Elmo sover och jag plockar undan härhemma, fixar ärenden på datorn och sådant
  • Ca 10.30-11.00 äter vi lunch
  • 12.00 promenad på 60-90 min eller så tränar jag på Factor om Rikard är hemma.
  • Ca 14.00 Elmo äter mellis, vi leker och han sover middag. Jag fortsätter plocka, städa och dona med det som behövs.
  • Vid 16-tiden är det middag, vi leker och han sover eventuellt en liten stund
  • 18.30 dags för kvällsmat och sova
  • 19.00 somnar han oftast
  • Resten utav kvällen är till för mys med min andra älskling ? Om Rikard jobbar sent så yogar jag och läser

Ja, så ser våra dagar ut just nu. Vissa dagar är vi bara inne och myser, då blir det varken promenad, yoga eller träning men oftast blir det i alla fall en promenad. Sedan blir det ju ärenden som ska skötas under dagen så vi kanske behöver åka iväg. Vi hälsar öven på familjen ibland och de kommer också över och hälsar på. Lunchar/fikar med vänner någon gång ibland också.

Jag känner att en balans börjar inta våra liv och det är så himla skönt! Visst kan den balansen försvinna emellanåt då Elmo går igenom olika faser som kan innebära att han sover mindre, är lite grinig, äter mindre osv. Men sådana faser går småbarn igenom hela tiden under sin uppväxt. Det gäller att “bara” go with the flow helt enkelt.

Jag och min gosepanda ? Visst är det en gullig mössa!? En present från mammas vän Mia.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.