Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Rensar systemet!

I helgen har ätit en heeeel del socker i fint utav chokladbollar och annat smarr! Jag testade även Mc Vegan! Den var fanimej god! Supernöjd är jag och kommer att äta den igen!

Så, efter helgens glufsande så blir min mage bråkig (always) det är för mycket skräp för att min kropp ska må bra så då känns det extra skönt att “rensa” systemet lite med fräscha grönsaker att dippa i hemmagjord hummus. Till det blev det hemmagjort ingefärste och frukt!

Aaah så gött det känns att starta dagen så! Lite yoga på det och sköna promenader så var hela helgen gjord! Fab!

Jag har yogat mycket nu den senaste tiden och det känns så vansinnigt skönt! Jag har tagit mig tid att INTE ta tid på min yoga…låter kanske weird… men det kommer att bli tydligare för er framöver. Jag har nämligen upptäckt något nytt i mig när jag yogar, eller jag har upptäckt något nytt med yogan kanske jag ska säga?

Jag kommer att dela med mig utav det mycket här framöver!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.