Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Rensar systemet!

I helgen har ätit en heeeel del socker i fint utav chokladbollar och annat smarr! Jag testade även Mc Vegan! Den var fanimej god! Supernöjd är jag och kommer att äta den igen!

Så, efter helgens glufsande så blir min mage bråkig (always) det är för mycket skräp för att min kropp ska må bra så då känns det extra skönt att “rensa” systemet lite med fräscha grönsaker att dippa i hemmagjord hummus. Till det blev det hemmagjort ingefärste och frukt!

Aaah så gött det känns att starta dagen så! Lite yoga på det och sköna promenader så var hela helgen gjord! Fab!

Jag har yogat mycket nu den senaste tiden och det känns så vansinnigt skönt! Jag har tagit mig tid att INTE ta tid på min yoga…låter kanske weird… men det kommer att bli tydligare för er framöver. Jag har nämligen upptäckt något nytt i mig när jag yogar, eller jag har upptäckt något nytt med yogan kanske jag ska säga?

Jag kommer att dela med mig utav det mycket här framöver!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.