Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Work!

Så kul det här ju! Har inte tröttnat än och man blir så vansinnigt glad när nya kunder hör av sig och säger att de blivit rekommenderade av mina andra kunder att komma till mig ❤️ Fy faro så glad man blir då!!! Så fina, goa kunder man har

Bor du i Västerås med omnejd och är sugen på att slippa kladda med mascara i sommar? Bokning och prisuppgifter sker via FB. Bara att skriva till mig där så bokar vi in en behandling ?OBS! Endast ett fåtal platser kvar så först till kvaaaaarn! 

Näpp, nu tar jag helg! 

Före och efter bild;

2 kommentarer

    1. Hej Marica och varmt välkommen hit till mitt lilla krypin 🙂

      Hoppas du ska trivas här, hitta det du söker och att du stannar kvar hos mig läääääänge, länge 😉 SÅ glad jag blir att du hittat hit <3 KÄRLEK!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.