Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Färdigutbildad fransstylist! 

Äntligen klar! Åh så kul det har varit, men väldigt intensivt! Nu är jag igång i alla fall och kör “egna” kunder! Så skoj! 

Bilden ovan är från min sista modell, Susan. Jag bad henne att skicka bild på henne när hon sminkat sig, för att få se helheten liksom. SÅ JÄVLA SNYGGT BLEV DET!!! Gah! Det är så kul att se sitt “lilla verk”. 

Nog om det! Jag är helt slut kan jag tala om och mer slut kommer kah bli då Allt för hälsan mässan/ Fitnessfestivalen ligger runt hörnet. Närmare bestämt nu till helgen. Det ska dock bli jätteskoj! Länge sedan jag var på mässan nu faktisk. Ska bli mysigt att botanisera runt bland yogagrejjor och annat sköj! Ses vi där förresten?! Jag är på plats hela Fredagen och Lördagen- kom och säg HEEEEEJ vettja! 

Jag måste ändå erkänna att det ska bli himla skönt när även den här veckan tar slut för nästa vecka ser äntligen lugnare ut vilket innebär att jag äntligen kan gå på lite yogaklasser och även träna. Längtar!!! 

Nä nu ni, nu behöver jag hoppa in i duschen! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.