Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Färdigutbildad fransstylist! 

Äntligen klar! Åh så kul det har varit, men väldigt intensivt! Nu är jag igång i alla fall och kör “egna” kunder! Så skoj! 

Bilden ovan är från min sista modell, Susan. Jag bad henne att skicka bild på henne när hon sminkat sig, för att få se helheten liksom. SÅ JÄVLA SNYGGT BLEV DET!!! Gah! Det är så kul att se sitt “lilla verk”. 

Nog om det! Jag är helt slut kan jag tala om och mer slut kommer kah bli då Allt för hälsan mässan/ Fitnessfestivalen ligger runt hörnet. Närmare bestämt nu till helgen. Det ska dock bli jätteskoj! Länge sedan jag var på mässan nu faktisk. Ska bli mysigt att botanisera runt bland yogagrejjor och annat sköj! Ses vi där förresten?! Jag är på plats hela Fredagen och Lördagen- kom och säg HEEEEEJ vettja! 

Jag måste ändå erkänna att det ska bli himla skönt när även den här veckan tar slut för nästa vecka ser äntligen lugnare ut vilket innebär att jag äntligen kan gå på lite yogaklasser och även träna. Längtar!!! 

Nä nu ni, nu behöver jag hoppa in i duschen! 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.