Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Mycket på gång!

Wow, det är mycket som har gjorts/ska göras under November månad! 

 • Har hjälpt ena syrran att flytta, packa upp och allt sådant.
 •  På Torsdag jobbar jag från 8.00-ca 21.30 för vi har ett seminarie på kvällen. 
 • Dagen efter- på fredag+ lör+ sön och måndag kommer jag att gå en 4-dagars utbildning till “fransstylist“.
  • Helgen efter det 27:e-29:e är jag på “Allt för hälsan mässan/ Fitnessfestivalen” och ja…

  Det känns liiiiite mastigt just nu men, det kommer ju bara vara roliga saker jag ska göra! Visst ja, jag ska ju komma igång lite med träningen igen den här veckan också,hahaha! Längtar tills November är över 😉

  Ikväll blir det tv-spel och tidig sänggång! Japp, jag gillar tv-spel men jag spelar inte vanligtvis.Nu har jag dock fått suget att spela lite, det är så kul ju! Skönt att ibland bara få sitta planlöst och spela, inte tänka på nåt utan bara klicka på knappar. “Crash” är en lagom nivå för mig just nu, HAHAHA!

    

  Denice Lundevall
  Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.