Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Mycket på gång!

Wow, det är mycket som har gjorts/ska göras under November månad! 

 • Har hjälpt ena syrran att flytta, packa upp och allt sådant.
 •  På Torsdag jobbar jag från 8.00-ca 21.30 för vi har ett seminarie på kvällen. 
 • Dagen efter- på fredag+ lör+ sön och måndag kommer jag att gå en 4-dagars utbildning till “fransstylist“.
  • Helgen efter det 27:e-29:e är jag på “Allt för hälsan mässan/ Fitnessfestivalen” och ja…

  Det känns liiiiite mastigt just nu men, det kommer ju bara vara roliga saker jag ska göra! Visst ja, jag ska ju komma igång lite med träningen igen den här veckan också,hahaha! Längtar tills November är över 😉

  Ikväll blir det tv-spel och tidig sänggång! Japp, jag gillar tv-spel men jag spelar inte vanligtvis.Nu har jag dock fått suget att spela lite, det är så kul ju! Skönt att ibland bara få sitta planlöst och spela, inte tänka på nåt utan bara klicka på knappar. “Crash” är en lagom nivå för mig just nu, HAHAHA!

    

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.