Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Äntligen!!!

Efter jobbet satt jag och väntade i typ 1 timme och 20 min på att få göra nytt pass, gaaaah!!! Andas Denice, aaaaandas!

Jag andades. Andades och satte på ett poddavsnitt med mina favoriter Filip & Fredrik. Tiden gick och sen var det min tur, yäy!

Svängde förbi Factor efter det för att lämna lite mumsig mellis till Mr. innan jag sedan tog mig ner till vattnet för lite yogamums!

Jag avslutade yogan med att bara ligga på rygg i positionen “shavasana”- även kallad “död mans pose”. Du ligger helt enkelt på rygg med handflatorna riktade upp mot taket (för mig blev det mot himlen ❤️) och låter  kroppen vara heeeelt avslappnad. Jag bara låg där och såg upp i trädkronan som var ovanför mig…kände den ljumna sommarvinden…såg fåglarna sväva ovanför mig på den heeelt klarblå himlen. Herre, jag blir ju alldeles jävla matt av allt vackert!!!

Underbart helt enkelt! Det här låg jag och tittade upp på…

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.