Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Äntligen!!!

Efter jobbet satt jag och väntade i typ 1 timme och 20 min på att få göra nytt pass, gaaaah!!! Andas Denice, aaaaandas!

Jag andades. Andades och satte på ett poddavsnitt med mina favoriter Filip & Fredrik. Tiden gick och sen var det min tur, yäy!

Svängde förbi Factor efter det för att lämna lite mumsig mellis till Mr. innan jag sedan tog mig ner till vattnet för lite yogamums!

Jag avslutade yogan med att bara ligga på rygg i positionen “shavasana”- även kallad “död mans pose”. Du ligger helt enkelt på rygg med handflatorna riktade upp mot taket (för mig blev det mot himlen ❤️) och låter  kroppen vara heeeelt avslappnad. Jag bara låg där och såg upp i trädkronan som var ovanför mig…kände den ljumna sommarvinden…såg fåglarna sväva ovanför mig på den heeelt klarblå himlen. Herre, jag blir ju alldeles jävla matt av allt vackert!!!

Underbart helt enkelt! Det här låg jag och tittade upp på…

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.