Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Försenad till operation!!!

Gaaaaah! Jag struntade i att ställa larmet i morse då jag för tillfället har en kass lånetelefon som stänger av sig själv osv. Jag sa till Rikard “väck mig när du går upp imorrn”. Han glömde helt bort att väcka mig, GAAAAAAH! Lätt hänt såklart men det var INGEN rolig morgon kan jag lova, haha!

6.20 vaknade jag utav mig själv och fick paaaniiiik! Jag skulle hämta Mormor kl. 6.00 i morse för att köra henne till sjukhuset där hon hade tid kl.6.30. Jag slet på mig kläderna, sprang ner för trappan, slet tag i jackan och sprang till bilen. Körde som en riktig idiot gjorde jag- tur att det vid den tiden inte är mkt folk ute.

Vi kom försent MEN alla vet ju att man alltid får vänta på sjukhuset så det var ingen fara sa sjukpersonalen när vi kom infarandes som en orkan, haha!

Herregud vilket uppvaknande?!

Skulle tränat i morse men det hann jag inte för jag ville vara med Mormor fram till de skulle ta henne till operation. Nu är hon färdigopererad och jag väntar på att hon ska ringa när hon vaknat upp <3

Igår var heller inte min dag- en massa onödigt väntande, dryga ärenden som tog tid och var otroligt påfrestande på mitt humör.

Det sista jag gjorde igårkväll dock var trevligt- det var att jobba lite på salongen. Jag hade en ny kund som aldrig hade haft fransar förut men som länge länge hade funderat på att göra men inte vågat- så himla kul att få göra på henne. Ännu mer kul när hon blev så galet nöjd ?Då är jag nöjd!

Före och efter: En mer naturlig look som hon blev supernöjd med, jag med!


Me & My baby bump-älskarrr?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.