Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Försenad till operation!!!

Gaaaaah! Jag struntade i att ställa larmet i morse då jag för tillfället har en kass lånetelefon som stänger av sig själv osv. Jag sa till Rikard “väck mig när du går upp imorrn”. Han glömde helt bort att väcka mig, GAAAAAAH! Lätt hänt såklart men det var INGEN rolig morgon kan jag lova, haha!

6.20 vaknade jag utav mig själv och fick paaaniiiik! Jag skulle hämta Mormor kl. 6.00 i morse för att köra henne till sjukhuset där hon hade tid kl.6.30. Jag slet på mig kläderna, sprang ner för trappan, slet tag i jackan och sprang till bilen. Körde som en riktig idiot gjorde jag- tur att det vid den tiden inte är mkt folk ute.

Vi kom försent MEN alla vet ju att man alltid får vänta på sjukhuset så det var ingen fara sa sjukpersonalen när vi kom infarandes som en orkan, haha!

Herregud vilket uppvaknande?!

Skulle tränat i morse men det hann jag inte för jag ville vara med Mormor fram till de skulle ta henne till operation. Nu är hon färdigopererad och jag väntar på att hon ska ringa när hon vaknat upp <3

Igår var heller inte min dag- en massa onödigt väntande, dryga ärenden som tog tid och var otroligt påfrestande på mitt humör.

Det sista jag gjorde igårkväll dock var trevligt- det var att jobba lite på salongen. Jag hade en ny kund som aldrig hade haft fransar förut men som länge länge hade funderat på att göra men inte vågat- så himla kul att få göra på henne. Ännu mer kul när hon blev så galet nöjd ?Då är jag nöjd!

Före och efter: En mer naturlig look som hon blev supernöjd med, jag med!


Me & My baby bump-älskarrr?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.