Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Kinastudien” !

Jag är alldeles för intresserad för att kunna låta bli att nörda ner mig i veganism! Den här boken Kinastudien är känd som en utav “den mest omfattande näringsstudien någonsin”- well then, i HAVE to read it!

Jag är såååå spänd och exalterad över den här boken!!! Vill bara ha läst klart den och nu och vara full utav ny guttig kunskap! Så nu kryper jag ner i sängen och mysläser lite 🙂

4 kommentarer

    1. PG: Den är spännande, högst aktuell och väldigt, väldigt lärorik. Jag har sett dokumentären “Forks over knifes” där en utav forskarna är med som har skrivit den här boken. Jag kommer absolut att skriva om den 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.