Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Erbjudande till ER på Veggoköket <3

Sådär ja! Nu kan jag alltså avslöja att min nya sammarbetspartner är Veggoköket i Västerås. jag är så jädrans glad över det här för detta innebär att jag får chansen att sprida vegansk mat i hela Västerås! Vilken ära, love it!

På Veggoköket behöver du aldrig kolla innehållet för att se om den är djurfri eller ej- ALLA produkter är helt djurfria där <3 Fantastisk!

De köper in en massa härliga produkter men de lagar även mat själva samt bakar fantastiska bakverk/efterrätter/godis/bars ja, you name it. Catering kör de också, så är ni ett gäng som vill ha smarrig vegansk mat så är Veggoköket verkligen att rekommendera.

 

Den här veckans erbjudande är- Ta 5 betala för 4!

(Gäller from idag Torsdag 17:e till och med Lördag 19:e Mars)

Detta gäller för: Godis, bars, chips av alla slag, choklad, popcorn, läsk och glass! Veggoköket bjuder på den billigaste varan när du visar upp att du följer mig på instagram/facebook eller på andra forum 🙂

Är ni det minsta osäkra på vilka produkter det gäller så är det bara att fråga personalen på plats och kom ihåg att ni behöver visa upp i er telefon att ni följer mig- det går inte att “bara” säga att man gör det 😉

Ni hittar dem HÄÄÄR

image1

image2

image3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.