Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Erbjudande till ER på Veggoköket <3

Sådär ja! Nu kan jag alltså avslöja att min nya sammarbetspartner är Veggoköket i Västerås. jag är så jädrans glad över det här för detta innebär att jag får chansen att sprida vegansk mat i hela Västerås! Vilken ära, love it!

På Veggoköket behöver du aldrig kolla innehållet för att se om den är djurfri eller ej- ALLA produkter är helt djurfria där <3 Fantastisk!

De köper in en massa härliga produkter men de lagar även mat själva samt bakar fantastiska bakverk/efterrätter/godis/bars ja, you name it. Catering kör de också, så är ni ett gäng som vill ha smarrig vegansk mat så är Veggoköket verkligen att rekommendera.

 

Den här veckans erbjudande är- Ta 5 betala för 4!

(Gäller from idag Torsdag 17:e till och med Lördag 19:e Mars)

Detta gäller för: Godis, bars, chips av alla slag, choklad, popcorn, läsk och glass! Veggoköket bjuder på den billigaste varan när du visar upp att du följer mig på instagram/facebook eller på andra forum 🙂

Är ni det minsta osäkra på vilka produkter det gäller så är det bara att fråga personalen på plats och kom ihåg att ni behöver visa upp i er telefon att ni följer mig- det går inte att “bara” säga att man gör det 😉

Ni hittar dem HÄÄÄR

image1

image2

image3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.