Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

 Veganspan i stan- Max vegoburgare!

I helgen hände det! Jag testade för första gången Max vegoburgare. Hur var det?! SMARR!!!

Jag testade Crispy Mexican som helt klar blev min favorit. En bönburgare med äggfri majonäs på, krispig sallad och bara smarrig helt enkelt! Jag hade faktiskt rätt låga förväntningar så jag blev enormt glad över att jag gillade den så mycket!

Burgare nr 2 var “BBQ sandwich den var för stark för mig. Smaken på “köttet” var bra, brödet helt ok men det som inte föll mig på läppen var att det var sjukt stora och tjocka bitar utav jalapeños?! Alldeles föööör tjocka bitar. Om jag beställer den igen så behöver jag be endast om hälften utav jalapeños och kanske själv sedan skära den i tunnare bitar. Som det var nu blev det nästan bara starkt- man kände inte så mycket smak av något annat. MEN som tur var plockade jag bort mycket utav dem så jag kunde känna smaken ordentligt på själva burgaren. Den var också smarrig men som sagt- crispy mexican vann ändå de loppet 😉

Max får 3 utav fem bÖrgers! Gott för att vara en snabbmatskedja, den här bedömningen är utefter att det är Max som sagt och inte en “restaurang-restaurang”.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.