Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

 Veganspan i stan- Max vegoburgare!

I helgen hände det! Jag testade för första gången Max vegoburgare. Hur var det?! SMARR!!!

Jag testade Crispy Mexican som helt klar blev min favorit. En bönburgare med äggfri majonäs på, krispig sallad och bara smarrig helt enkelt! Jag hade faktiskt rätt låga förväntningar så jag blev enormt glad över att jag gillade den så mycket!

Burgare nr 2 var “BBQ sandwich den var för stark för mig. Smaken på “köttet” var bra, brödet helt ok men det som inte föll mig på läppen var att det var sjukt stora och tjocka bitar utav jalapeños?! Alldeles föööör tjocka bitar. Om jag beställer den igen så behöver jag be endast om hälften utav jalapeños och kanske själv sedan skära den i tunnare bitar. Som det var nu blev det nästan bara starkt- man kände inte så mycket smak av något annat. MEN som tur var plockade jag bort mycket utav dem så jag kunde känna smaken ordentligt på själva burgaren. Den var också smarrig men som sagt- crispy mexican vann ändå de loppet 😉

Max får 3 utav fem bÖrgers! Gott för att vara en snabbmatskedja, den här bedömningen är utefter att det är Max som sagt och inte en “restaurang-restaurang”.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.