Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Spännande samarbete!

Idag var jag iväg på ett möte gällande ett spännande samarbete med ett riktigt trevligt företag här i Västerås! Jag är så glad och exalterad över det här och ni kommer få veta allt inorrn eller under helgen!!! Det går i det gröna tecknet i alla fall- så mycket kan jag säga…Mihihiiii! 

Idag var jag på yin yoga på lunchen. Jag gillar yin supermycket!!! Att sitta läääänge i positionerna är en suverän kombination för mig med “annan” yoga + träning. Love it! 

Imorrn ringer klockan 5.15 för att gå upp till ytterligare en yinklass. Det är otrolig skillnad på en “morgonkropp” och en “eftermiddagskropp”. Jag är superstel på alla sätt på morgonen, det stretar och kan vara lite motigt men det är bra känner jag! Det är bra för mitt ego att inte hamna i tänket att jag bara ska komma djupt eller långt i en position. Bra att göra sådant som känns jobbigt, svårt och ja- motigt helt enkelt. Att ta sig ur sin bekvämlighetzon har väl de flesta hört ska vara bra för en- det tror jag stenhårt på! 

Så alltså, imorrn bitti- yoga. På lunchen- Functional move och efter det tar jag faaaanimej helg! Love!

En smarrig mellisbild: knäcke med mosad avokado+ körsbärstomater och lite örtsalt på. Löjligt enkelt mellis, lööööjligt gott! 

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.