Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Spännande samarbete!

Idag var jag iväg på ett möte gällande ett spännande samarbete med ett riktigt trevligt företag här i Västerås! Jag är så glad och exalterad över det här och ni kommer få veta allt inorrn eller under helgen!!! Det går i det gröna tecknet i alla fall- så mycket kan jag säga…Mihihiiii! 

Idag var jag på yin yoga på lunchen. Jag gillar yin supermycket!!! Att sitta läääänge i positionerna är en suverän kombination för mig med “annan” yoga + träning. Love it! 

Imorrn ringer klockan 5.15 för att gå upp till ytterligare en yinklass. Det är otrolig skillnad på en “morgonkropp” och en “eftermiddagskropp”. Jag är superstel på alla sätt på morgonen, det stretar och kan vara lite motigt men det är bra känner jag! Det är bra för mitt ego att inte hamna i tänket att jag bara ska komma djupt eller långt i en position. Bra att göra sådant som känns jobbigt, svårt och ja- motigt helt enkelt. Att ta sig ur sin bekvämlighetzon har väl de flesta hört ska vara bra för en- det tror jag stenhårt på! 

Så alltså, imorrn bitti- yoga. På lunchen- Functional move och efter det tar jag faaaanimej helg! Love!

En smarrig mellisbild: knäcke med mosad avokado+ körsbärstomater och lite örtsalt på. Löjligt enkelt mellis, lööööjligt gott! 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.