Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Dags för yin yoga <3

Jag verkligen älskar den här texten. Så talande, så sann… sann för mig… riktig… på riktigt…jag kan känna det här, precis det här är sant för mig:

“- enlightenment- the experience of one´s  own nature as subtle, unified consciousness- is revealed through deeply inhabitning one´s body. Through this internal contact With our body, we come alive within our own skin, at the same time that we experience ourselves open and unified with erverything around us” 

Jag känner att jag själv, min kropp och mitt sinne håller på att öppna sig…det känns på flera olika plan och det kommer jag att skriva lite om sen. Det kommer att bli flummigt, så flummigt att det nog behövs en liten “flum-varning” på det inlägget 😉 Men det kommer längre fram i tiden.

Hoppas ni får en härlig Fredag och en underbart skön helg, puss!

(Bild lånad av Meghan Churrie’s Insta)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.