Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Scrambled “eggs/Tofu”!

Då har jag blitt av med oskulden, igen! Jag har för första gången lagat mat med mjuk tofu. Den är perfekt att ha istället för ägg i matpajer och biffar så de håller ihop och även smarrig att steka som “scrambles eggs“. 

På bilden har jag gjort så enkelt så enkelt. Här kommer receptet: stek hackade grönsaker. Jag tog tomat, lök, paprika, bladspenat och kryddade med lite sojasås, vitlökssalt och peppar. Ha ner tofun och rör om. När röran känns klar rör ner lite riven ost (veganost har jag givetvis) och basilika, gojsa ihop det. 

Lägg upp i en skål, pynta med några extra blad basilika (valfritt) och torrostade cashewnötter. Gott, enkelt och jääääkligt bra! 

Jag fick lite rester över av den här laddningen- den la jag på två knäckemackor och smackade i mig på en sekund! 

Jag vill bara säga en sak: bara för att jag äter veganskt just nu så innebär det ju inte att ni  inte kan göra den här maten. Bara byt ut tex veganosten till vanlig ost, ta ägg istället för tofu osv. Ta de tips å trix ni tycker verkar gott och lägg till er egen touch. Så gör jag själv om jag ser ett spännande recept som kanske innehållet kött/ mejeriprodukter, jag bara byter ut. Hur fel kan det bli liksom?

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.