Denice Lundevall
Yoga World
Kost & Recept

Smoothie in a bowl

Grönt är skönt, det vet vi ju alla och därför blir det idag en grön smoothie.

Recept. Det här behöver du:

 • 2 bananer
 • 2 msk hampaprotein hittar ni HÄÄÄR!
 • 3 msk Hampafrön
 • 3 msk chiafrön 
 • Ca 250 g frysta jordgubbar 
 • Ca 200 g fryst bladspenat 
 • Ca 4 dl vatten 
 • 2 tsk jordnötssmör, hittar ni HÄÄÄR!
 • Valnötter, hampafrön, pumpakärnor och riven kokos till topping.
 • Agavesirap

Gör såhär:

Häll ner vattnet först och sedan resterande ingredienser, lite pö om pö så det inte fastnar i mixern. Mixa till en slät men rätt tjock konsistens. Häll upp i en skål, strö över nötter, hampafrön och kokos. Smaka av och känn efter, behöver den mer sötma- ta lite mer agave/banan. Är den för tjock i konsistensen för din smak- häll i mer vatten osv. 

Jag ville ha en tjockare konsistens för att kunna äta den i en skål med sked, mumsigt och jag gillar att variera mellan att dricka och att äta den. 

  

  Denice Lundevall
  Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.